Omdömen

”Giselas nyfikenhet och reflektioner gav min text den spegling som behövdes. Hennes språkliga skicklighet lappade ihop mina brister. Smidigt samarbete, och ett bra stöd genom processens olika delar. Det blev dessutom riktigt roligt att jobba!”
/Eva Edberg

”Gisela peppar på ett väldigt bra sätt, när jag fastnat, och kommer med förlösande idéer om hur jag ska komma vidare när disciplinen tryter. Genomarbetade kommentarer och frågeställningar på text och handling gör henne till en fantastisk lektör!”
/Sissel

”Du pekade på viktiga bitar som behövde utvecklas. Jag blev glad och uppmuntrad av responsen; upplevde den som en positiv knuff i ryggen.”
/Marita

”Tusen tack, det här var guld värt för mig!”
/Kris

”Kan du inte ta konstruktiv kritik är inte Gisela Jansson rätt lektör för dig. Men om du klarar av ett par käftsmällar kan hon höja ditt bokmanus till en ny nivå. Med skarp blick ser Gisela en texts svaga sidor och hon ger dig redskapen för att göra den bättre. Hon lyfter fram det som är bra och får dig att växa som författare. Jag har testat Gisela – och jag är imponerad!”
/Birgitta Backlund (författare till romanerna Blondie och LustansTivoli)

”Att få så många nya idéer för min story var som en energiinjektion. Tack för att du visade ett så genuint intresse för mina karaktärer, nu vet jag hur jag ska jobba vidare.”
/Johanna